GEDOR MOB GROUP Suceava  
Tapiter Suceava Împrieteneşte-te cu noi pe Facebook
şi afli ultimele noutăţi:
ACASĂDESPRE NOITAPIŢĂRI MOBILIERMOBILĂ LA COMANDĂPORTOFOLIUCONTACT
GEDOR MOB GROUP

Tapiţăm canapele, scaune, fotolii, paturi de mijloc şi alte piese de mobilier în Suceava (şi împrejurimi) la cele mai bune preţuri de manoperă.

Realizăm mobilă la comandă pentru bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, colţare, camere pentru copii, mobilier pentru cluburi.

Informaţii la 0745 175 160
sau la 0756 499 126
www.tapitersuceava.ro
  tapitari mobilier
             

TAPIŢĂRI MOBILIER

         

AVANTAJE

             
Serviciul de reparaţii/retapiţare colţare, canapele şi fotolii, vă este oferit de către o echipă de tapiţeri profesionişti, cu experienţă în tapiţarea acestor piese de mobilier.

Tapiţarea (recondiţionarea) canapelelor sau fotoliilor dvs. este necesară în cazurile când unele zone s-au uzat, canapeaua sau fotoliul are porţiuni deformate (buretele s-a tasat) sau când doriţi schimbarea culorii canapelelor sau fotoliilor.

O soluţie de compromis o reprezintă confecţionarea huselor pentru canapele, acestea putând proteja zonele expuse sau pot acoperi zonele uzate.

Retapiţarea colţarelor/canapelelor/fotoliilor se realizează respectând întocmai forma şi cusăturile originale, chiar dacă materialul este altul decât cel folosit iniţial (textil/stofă, piele naturală sau piele ecologică/artificială).

Dacă structura canapelei este în bună stare şi confortul (cu care sunteţi obişnuit) oferit de canapea sau fotoliu vă sunt pe plac, ţinând cont că puteţi alege culoarea tapiţeriei, textura şi calitatea dorită de dvs. pentru retapiţare, canapeaua veche recondiţionată vă poate oferi satisfacţie şi un raport calitate/preţ mult în avantajul dvs., în comparaţie cu achiziţionarea unei canapele noi.

De cele mai multe ori piesele de mobilier vechi, dar de calitate bună, fabricate în urmă cu 15-20 ani, sunt mult mai confortabile şi mai durabile în timp în comparaţie cu mobilierul nou existent acum pe piaţă. Calitatea actuală a structurii (care rareori mai este din lemn masiv), a buretelui sau a arcurilor, a feţelor (indiferent că sunt din stofă, piele ecologică sau piele naturală), a scăzut dramatic, proporţional cu preţul mic de vânzare.

Materialul pentru tapiţerie şi-l alege fiecare client în parte şi este disponibil într-o largă varietate de modele, culori, calităţi şi preţuri. Aşadar, fiţi sigur de ceea ce doriţi să obţineţi şi cum veţi utiliza respectiva piesă de mobilier înainte de a cumpăra materialele. Aceste materiale pe care le vom folosi fie le cumpăraţi dvs., fie noi de comun acord cu dvs. (piele, stofă, burete, minet).

Pentru estimarea costurilor unei retapiţări este necesară consultarea unui tapiţer care să constate în ce mod poate fi retapiţată canapeaua sau fotoliul, ce materiale şi în ce cantităţi sunt necesare.

Din experienţă vă putem spune că rareori există canapele sau fotolii identice. Multitudinea de forme, mărimi, structuri, calităţi ale execuţiei şi materialelor folosite, toate reflectate într-o gamă mare de preţuri de vânzare ale pieselor de mobilier existente pe piaţă, fac imposibilă stabilirea unui preţ standard pentru retapiţare.

Etapele retapiţării:

1. Se desface tapiţeria veche de pe produs pentru a crea noile tipare cu dimensiunile originale, după care se croieşte din materialul ales husa nouă.

2. Se înlocuieşte după caz buretele uzat, plasa de arcuri, arcurile sinusoidale, chinga sau se fac eventuale completări. Structura va fi reparată dacă va fi cazul.
  » Noua tapiţerie respectă exact modelul original.

» Un mobilier retapiţat este identic cu unul nou.

»
Costuri mai mici decât achiziţionarea unui mobilier nou.

»
Materialele de tapiţerie alese de dvs. personalizează produsul.

tapitari mobilier suceava

tapitari mobilier suceava

tapitari mobilier suceava

tapitari mobilier suceava

tapitari mobilier suceava
           
©2018 SC GEDOR MOB GROUP SRL Suceava: lucrari de tapiter, mobila la comanda, reparatii mobilier.
Creare site & optimizare Google - SANNET.